Говори ми за ЛЮБОВ, Деси Цонева

Говори ми за ЛЮБОВ, Деси Цонева

Ще говорим за Любов, и още как! Няма да спираме скоро! Ще я гоним, търсим, крадем, целуваме, разобличаваме, осуетяваяме, сграбчваме, освобождаваме, прегръщаме, ако се налага - ще й разкъсваме дрехите, дори! И Тя, също като близката си роднина Истината, е още по-красива, разгорещена и сексапилна, когато е гола.

Деси Цонева - водещ, риалити звезда, чудесен кулинар, от юли месец вече Стефанов, а от октомври и майка на прекрасната Бианка-Димана - ни говори за ЛЮБОВ предсватбено (Деси и Мъжът на сърцето й Явор Стефанов се стягат за второ сватбено тържество навръх втората си годишнина).

Какво е допустимо, какво не е, любовта ли е най-великият разкрасител и на какво е готова за тази луда, луда Любов - или иначе казано, наръчник за обичане от Деси, в редовете по-долу>>>

View Sofia: Дефиницията и рецептата за щастлив семеен живот, в твоя случай няколко месеца, откакто си съпруга на обичан мъж?
Деси Цонева:
 Конкретни дефиниции, рецепти и правила не съществуват. Има две основни думички обаче - баланс и компромиси. Важно е да уважаваме половинката като човек със своите странности, лудости и навици. И да готвим, мъжете обичат храната!

V.S.: Най-красива е влюбената жена, нали? Чудим се защо, можеш ли с проста формула да обясниш кое освежава и осмисля толкова много излъчването ни, когато обичаме, че състоянието да си личи отдалеч.
Д.Ц.:
Алкохол... Шегувам се ! Но и това помага...

Когато сами се стремим да се превърнем в хора, които бихме харесали, това се случва. А когато сме позитивни  и усмихнати, сме и успешни. И когато нещата се случват по този начин,  всички греем! Това е. Постоянно трябва да ъпгрейдваме по-доброто Аз. Идва и моментът, в който намираме половинката и всичко си идва на мястото. Тогава вече светлината е двойно по-силна и наистина придобиваме този ореол на влюбван човек.

V.S.: Един Мъж трябва да може следните 5 неща безпрекословно...
Д.Ц.:
Да кара кола бързо. Да чете мисли. Да кара ски. Да има мръсно подсъзнание. Да пие.

V.S.: И същият този Мъж никога не би трябвало да си позволява...

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.