Не, дарлинг, мажи си устните с околоочен крем

Не, дарлинг, мажи си устните с околоочен крем

Из дневниците на звездния визажист...

Слушали сме, слушали за използване на червило вместо руж, руж вместо контур и т.н., но околоочен крем вместо балсам за устни? Това е нещо ново!

Шарлот Тилбъри е прочут звезден визажист, работи с емблематични модели, фотографи, стилисти и цял списък знаменитости; има собствена преуспешна грим линия и като цяло е авторитет в бюти средите, затова се доверяваме безрезервно на всяка нейна дума, съвет, know-how.

Кейт Синот е неин кадър, от дълги години работи като част от голямото семейство на Charlotte Tilbury и от време на време издава по някоя сочна тайна от кухнята.


5 бюти трика от Шарлот Тилбъри. 40 ли е новото 30?


На дневен ред е мистерията около "холивудските устни" - плътните, винаги хидратирани устни на холивудското съсловие и ключът към постигането им:

"Тайната е проста - нанасяйте свободно и редовно от околочния си крем върху устните, за да хидратирате в дълбочина. Кожата около очите е в пъти по-тънка, а кремовете, предназначени за тази деликатна зона, са в пъти по-нежни и щадящи към дермиса. Всичко, което повлиява добре очите и зоната около тях, повлиява добре и устните."


Устата ми хубава - какво ново в увеличението на устни


С най-добро действие в практиката на Кейт са се доказали мазилата с по-високо съдържание на хиалуронова киселина, защото хидратират перфектно. Синот съветва нанасянето да се осъществява по два начина:

- като маска - нанасяме дебел слой от околоочния продукт преди лягане, а на сутринта, уверява визажистката, няма да познаем устните си;
- като основа - нанасяме тънък слой преди да оцветим устните си с молив и червило; Кейт използва този life-hack с всеки от звездните си клиенти;


K-beauty - историята на корейското чудо и какво да си набавим за личния будоар


На практика всичко звучи чудесно, не се и съмняваме в благотворното въздействие на скъпоценния околоочен продукт върху устните - въпросът е друг: има ли как да не разхищаваме и без друго миниатюрните overpiced разфасовки, с които третираме околоочната зона? Съпоставяйки цените на обикновените балсами за устни, с тези на любимите ни околоочни кремове, някои от които излагаме по-долу, сметките излизат в рязко несъответствие... И все пак, ако резултатът е чак толкова зашеметяващ, може би сме склонни да разпределяме по равно дозировката. А вие?


La Roche Posay с Витамин С, около 80 лева


Filorga Absolute Eye Correction Cream, около 180 лева

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.