Следва

Beauty Starter: Ивелина Чоева, child of the Universe

Charmed by LA BIOSTHETIQUE Paris, мечтаната грим колекция

She is - wonderful, miraculous and enchanting.
She is - mysterious, seductive and sophisticated.
She is - demanding, watchful and sometimes even a little dangerous.

Face преди 3 години

Всички намираме различни методи и средства за справяне със стреса - понякога готвим сложни, заплетени рецепти, с които никога преди не сме експериментирали; друг път стриймваме онлайн тренировки, които обаче така и не изпълняваме; или пък запълваме и освежаваме козметичния си несесер със силно необходими продукти, които мигновено повдигат настроението ни.

Методологията работи безотказно, но везните неизбежно се наклоняват в полза на бюти шопинга и то по-добрия такъв, който ще се отблагодари в пъти на кожата ни, говорейки за по-красив вид.

Един поглед към пролетно-лятната макиаж колекция на LA BIOSTHETIQUE Paris е напълно достатъчен, за да разберем, че се нуждаем от всеки един продукт, част от луксозното портфолио на фантастичния френски бранд. Озаглавена със закачливото наименование Charmed, колекцията включва три забележителни грим визии, построени в унисон с тенденциите на Пролет/Лято 2020-та, всяка една от които ще разгледаме в детайли в редовете по-долу, отбелязвайки и продуктите - акценти, с които задължително трябва да се сдобием, за да се радваме на своето по-красиво Аз.

Pink Salmon
Розовата палитра като че ли без усилие печели сърцата ни със своите сладки тонове, които в зависимост от нюанса, се причисляват като универсално бюти оръжие на всяка жена. Меки и топли, а преди всичко и много лесни за носене, розовите тонове заемат главно място в Pink Salmon визията. Постигаме я лесно, нанасяйки фон дьо тен Teint Naturel и пудра Silky Mineral Powder за основа, а цветовете по очите и скулите постигаме с един и същ многофункционален продукт, работещ почти като магия - триото хайлайтър Highlighter Trio Rose. Нанасяме го веднъж по клепача, започвайки от вътрешната част на окото и наслагвайки цвят в посока отвътре-навън и втори път по скулите за истинско озаряване на тена, същата техника работи прекрасно, приложена и под веждата за оптическо повдигане на горния клепач. Друг ценен трик, който визажистите на LA BIOSTHETIQUE Paris използват често, е поставянето на хайлайтър над горната устна за повече обем, в средата на брадичката, както и по деколтето и рамената за лек ефект на скулптуриране.


Придаваме така необходимата дълбочина и мекота на погледа, посягайки към любимата спирала Perfect Volume в кафяво и подсилвайки веждите с молив, след което фиксираме с Care & Fix Lash Conditioner. Устните са истинското бижу в тази грим-визия, а точният нюанс, с който веднага се сдобиваме, се казва именно Pink Salmon - нанасяме щедро по устните и контура за сочен и много летен вид.


Ocean Bay
Мистериозният и съблазнителен вид на Ocean Bay постигаме с няколко лесни стъпки, несложни за изпълнение, въпреки майсторския вид на макиажа. Основата постигаме, нанасяйки Sun Care Foundation с SPF 25, след което продължаваме с изискания поглед. За него са ни необходими сенки Silky Eyes Fawn Pink, които разнасяме с пръсти от основата на клепача до веждите за оптическо уголемяване на очите и възхитителен блясък. Продължаваме с Magic Shadow 47 Smooth в цвят Cappucino за повече дълбочина, акцентирайки върху свивката на клепача, а щрихът, който подчинява цялата визия на себе си, е очертаването на долния и горния контур на окото със софистицирания син тон на Eye Performer Ocean Bay.

Рамката на макиажа е поставена, затова обръщаме поглед към другите важни детайли като спирала на долните и горни мигли, оформяне на вежди и поставяне на руж за ефект на целуната от слънцето кожа. Бронзърът, който озарява цялото лице, подсилвайки контура на ключовите места, е Sunsation Honey, нанасяме го с blusher brush no. 2, а за доза здравословен блясък, отново се обръщаме към почти магическия хайлайтър съответно в цвят Rose или Gold. Вземайки под внимание интензивността на синия цвят, устните следва да запазят по-скоро неутрален тон. Тук на помощ идва универсалния розово-телесен нюанс на матовото течно червило Liquid Lipstick в цвят Sweet Truffle, нанасяме et voila!


Poppy Purple
Пленяващата визия Poppy Purple акцентира в няколко различни посоки, една от друга по-впечатляващи, но едновременно с това, работещи в пълен синхрон една с друга. Така силният пурпурен поглед върви ръка за ръка с оранжево-кораловите устни за спиращ дъха ефект. За постигането на главозамайващата визия изпълняваме следните лесни стъпки: нанасяме Extreme Stay Foundation с много висока издръжливост, дори и при високи температури, което го превръща в незаменим помощник през летните дни и нощи, след което подсигуряваме копринен матов финиш с Translucent Compact Powder. Очите очертаваме с молива Eye Performer в Poppy Purple, с който извършваме следното движение, започвайки от вътрешния ъгъл на окото.

С нежни потупващи движения преливаме от сенките Silky Eyes в цвят Fawn Pink в средата на горния клепач, за да запазим мекотата на контура. Лъскавият бежово-розов тон комплиментира лилавото по елегантен начин, а спиралата в черно подчертава рамката на окото - Perfect Volume Black. Веждите обработваме с познатите иконични продукти Automatic Pencil for Brows и Care & Fix Conditioner за обемен, но подреден вид. За да подчертаем скулите и да оформим контура, отново се обръщаме към любимия хайлайтър в цвят Rose или Gold, съобразявайки се с тена на кожата - студените подтонове се влияят добре от розовите цветове, докато топлите изпъкват повече с помощта на златните. Използваме най-светлия тон от палитрата, за да осветим изпъкналите части на лицето, а най-тъмния, за да подсилим контура. Копринената матова текстура на устните постигаме с помощта на новото фантастично течно червило Liquid Lipstick в цвят Satin Rose, за да постигнем обемни устни в интензивен, силен цвят.

Цялата линия продукти на LA BIOSTHETIQUE Paris откриваме ексклузивно в бутиковите салони на Vogue Vision - Митко Дамов в страната. Освен че ще получим персонална консултация за най-подходящия нюанс и продукт спрямо типа кожа и бюти желанията ни, можем да изпитаме магията на LA BIOSTHETIQUE Paris по най-приятния възможен начин, записвайки си час за грим с Дани - арт директор и главен гримьор на бранда за България.

More Face