Следва

Какво ново: Алиша Кийс стартира марка за лайфстайл красота с E.L.F.

Хайди Клум вече не се "събира" в джинсите си, но темата не я тревожи никак

Моделката признава, че старите джинси вече не са й по мярка, но не планира да се панира по повода

Celebrity beauty преди 3 години

По време на социалната изолация обществото се раздели на два, невраждуващи помежду си, но все пак с различни идеологии, лагера: някои се отдадоха на активен спорт в домашни условия, здравословно хранене и непрестанни разкрасителни терапии, други пък използваха трите месеца усамотение, за да си вземат нужната доза релакс - наваксаха с книгите, филмите, сериалите и попълниха набора си от кулинарни умения. Много вкусната домашно приготвена храна се превърна в същински лек срещу стреса, към който дори Хайди Клум прибегна.


Светът обсъжда: деколтето на Хайди Клум, звезда на собственото си шоу


Преди няколко дни 47-годишният немски топмодел призна, че от няколко месеца насам не се побира в любимите си стари джинси в интервю с Sunday Express:

"Похапвах малко повече и правех малко по-малко", разказва бившият ангел на Victoria's Secret за карантината си. "Олекотих фитнес режима си и си позволих храни, към които по принцип дори не поглеждам."

Напук на разбиранията на повечето жени, Хайди е учудващо спокойна, споделяйки личния си опит: моделката дори все още не е решила дали да започне да тренира по-усилено, или просто да си купи нови джинси. Звездата използва случая, за да призове жени от всички краища на света да не се сравняват една с друга (нито пък с нея), особено с излъсканите снимки, които се публикуват в социалните мрежи. Според Клум, ако общественият натиск е прекалено голям, не си заслужава да прекарваме толкова много време в социалните мрежи.


Хайди Клум в сватбен ден номер 3 и първи снимки от венчавката на о. Капри


"Вярвам, че здравословната връзка с тялото и доброто отношение към храната и диетата, са ключови за самочувствието", добавя блондинката, като споделя, че се чувства в пъти по-добре след обилно хапване, което й дава енергия за през целия ден.


"Храня се веднъж на ден": Наоми за тайната на перфектната фигура


More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 1 седмица

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи