Следва

Президентският дебат: Радев – Герджиков по БНТ в четвъртък

Кристен Стюарт вдига сватба: ето коя е приятелката й, Дилън Майер

Сценарист, актриса, автор: това е Дилън Майер, приятелката на Кристен Стюарт

Love преди 2 години

Новината е официална, Кристен Стюарт ще се жени. Главната актриса в „Спенсър” и една от фаворитките за Оскарите през 2022 г., потвърди в предаването на Хауърд Стърн, че е готова за голямата стъпка в живота с настоящата си приятелка Дилън Майер: „Ще се женим! В действителност всичко е почти готово“.

Две години след началото на връзката си, Кристен и Дилън са готови да произнесат съдбовното „да“ на церемония, чийто детайли до момента все още са строго секретни. Това не е първият път, в който Кристен публично изразява любовта си към Дилън. Още през ноември 2019 г., отново пред Стърн тя заявява, че вече е абсолютно готова да предложи на своята приятелка да се оженят. „Първият път, когато й казах, че я обичам, беше много късно през нощта, бяхме в един мизерен бар и приятелките й присъстваха там или нещо подобно. Когато си тръгнаха, просто изтърсих „О, дяволски силно съм влюбена в теб””. Истинска любов от пръв поглед, която в определен момент ни наведе на мисълта, че двойката вече се е бракосъчетала тайно (четете още: Кристен Стюарт в първия трейлър на "Спенсър").

Но коя всъщност е Дилън Майер, приятелката на Кристен Стюарт?

Дилън Майер е киносценарист

В биографията на Дилън Майер присъстват изяви в областта на киното и опит в телевизионните сериали. Тя пише сценария за филма „XOXO” (2016), както и на няколко епизода на научнофантастичния сериал „Miss 2059”, а също и на няколко късометражни филма като Loose Ends (2015) и Rock Bottom (2019). Наскоро завършва сценария за филма Moxieрежисиран от Ейми Полер. Освен всичко друго, Дилън Майер е и сред консултантите на An American Pickle, филм със Сет Роугън. Брилянтна писателка, както я определя половинката й.

Дилън Майер е и актриса

Не се занимава само със сценарии и с адаптации, но и участва в няколко късометражни филма, сред които са заглавия като The Death and Return of Superman (2011), Wrestling Isn't Wrestling (2015) и комедийния Jem Reacts to the New Jem and the Holograms (2015), чийто трейлър може да изгледате по-долу (Дилън влиза в ролята на Рокси).

Кристен и половинката й се срещат на снимачната площадка, но се запознават официално шест години по-късно

Кристен Стюарт споделя, че за първи път среща Дилън Майер на снимачната площадка, години преди „наистина да се запознаят“. Както актрисата, превъплътила се в Лейди Даяна, заявява пред Хауърд Стърн през 2019 г.: „Срещнах я преди години на снимачната площадка и след това не я видях цели шест години. Попаднахме отново една на друга на парти по случай рождения ден на обща приятелка и си казах „Къде беше досега и как не съм те познавала преди?" И двете живеехме в Лос Анджелис, и двете бяхме в една и съща среда, но пътищата ни дотогава никога не се бяха пресичали."

Дилън Майер е любител на котките и природата (поне според Instagram профила й)

Профилът на Дилън в Instagram ни разкрива образ на момиче, което много обича животните, природата, големите пространства, котките и разбира се, Кристен Стюарт. Вижте сами. А междувременно чакаме подробности за предстоящата сватба - познавайки стила на госпожица Стюарт, можем да си представим елегантния фасон на тържеството, примесен с нотки див екстремизъм и много артистичност (четете още: Кристен Стюарт представи новата колекция на Chanel). 

More Love