Кой кой е в

Кой кой е в "Елвис": актьорите и IRL легендите

Фенове на Елвис, радвайте се! Дългоочакваният биографичен филм, режисиран от Баз Лурман, вече е в кината, предлагайки радостно максималистична визия за легендарния живот на краля - от скромното начало в малкия град Мисисипи до преждевременната му смърт на 42-годишна възраст

Фокусирайки се до голяма степен върху отношенията на Пресли с известния му контролиращ мениджър полковник Том Паркър - както и контурите на връзката със съпругата му Присила - филмът служи като калейдоскопичен почит на любимия музикант и неговото наследство.


Всичко, което знаем за биографичния филм за Елвис Пресли с Остин Бътлър и Том Ханкс


Като се има предвид звездната среда на Пресли, много от героите във филма са също толкова известни (ако не и повече) от изпълнителите, които изиграват. Надолу открийте разликите (и приликите) с всички звезди от филма "Елвис" и хората, които се появяват като тях в ослепителния нов музикален епос на Лурман.

Остин Бътлър като Елвис Пресли

Състезанието за Ролята във филма е едно от най-кървавите за последните години, но Остин Бътлър в крайна сметка побеждата съперниците си с малко помощ от Дензъл Вашингтон, който, според слухове, се обажда директно на Лурман, за да каже някоя добра дума за бившата звезда на Дисни. Реално всички са щастливи - не само, че Бътлър има невероятна прилика с краля, но и неговото актьорско изпълнение (а и Елвис-стилът му) са широко обожавани само няколко дни след премиерата. 

Оливия ДеДжонг като Присила Пресли

Относително неизвестна преди да бъде избрана за (еднакво оспорваната) роля на Присила Пресли, австралийската актриса Оливия ДеДжонг работи в телевизията и като съ-продуцент на хорър филма на М. Найт Шималан от 2015 г. "Посещението“. В ролята на Присила - от най-ранната й среща с Елвис, докато той е Германия като GI, до техния вихрен романс и разпадането на брака им поради пристрастяването на певицата към лекарства, отпускани по лекарско предписание - ДеДжонж прави възхитителна първа голяма роля. Четете още: Спомени: Присила Пресли за заветните си модни изяви от последните 50 години!

Том Ханкс като полковник Том Паркър

Може би най-известният актьор във филма е Том Ханкс в ролята на дългогодишния мениджър на Пресли, противоречивият полковник Том Паркър. След като емигрира в САЩ от Холандия през 1929 г., Паркър първо е карнавален работник, преди в крайна сметка да се насочи към музикалния мениджмънт. След като преговаря за нов доходоносен договор за Пресли през 1955 г., той бързо започва да отговаря за много аспекти от живота на музиканта - както за стратосферния възход, така и за падението, белязано от лоши професионални решения и медицински кризи. Четете още: Истории от живота: Вечният Форест Гъмп Том Ханкс

Ричард Роксбърг като Върнън Пресли

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.