Следва

Недооценените герои на технологичния свят: смартфоните от среден клас или HONOR 90

Лайфстайл вдъхновение: Памела Рейф

“Всякаква тренировка е по-добра от никаква тренировка!” 

Health преди 6 месеца

Може би за първи път чувате името на Памела Рейф, но ви гарантираме, че образът ѝ се е запечатал в съзнанието ви и една снимка е достатъчна, за да се сетите коя е тя. Тази очарователна русокоска е най-успешният фитнес инфлуенсър на Германия и на 27 години се гордее с внушителен списък с постижения. Памела има собствена модна линия, създава здравословни фитнес храни и често си сътрудничи с водещи марки, далеч не само от спортната индустрия. Тя е и официалното рекламно лице на най-новото творение на Huawei - Watch GT4. Нейният избор изглежда повече от логичен, защото с 9,72 млн. абонати в Youtube и 9,3 милиона последователи в Instagram, Пам има аудитория с размерите на средно голяма държава. Освен това е извънземно хубава.

Зад невероятната й кариера не се крие стремеж към популярност на всяка цена - всъщност тя започва да се занимава със социалните мрежи за забавление през 2012, когато е на 16. Спонтанно решава да качва снимки на храната и аксесоарите си, както и селфита от фитнеса - без план и маркетингова стратегия. За нула време чарът и приветливото ѝ излъчване привличат тълпи от последователи, които с времето достигат невероятното число от близо 10 милиона. Така Памела се превръща в разпознаваемо и обичано лице дори за частта от света, която не обича спорта.

Нейната тайна за успех и добра фигура е повече от разбираема: “Всякаква тренировка е по-добра от никаква тренировка!”. Памела се стреми да вдъхнови всичките си последователи да се движат и да посрещат времето за тренировка с усмивка. Това е пътят към баланса и доброто самочувствие в дългосрочен план. 

Красивата Пам не се придържа към конкретни диети, а се стреми да се храни с чиста храна и, внимание, пропуска закуската: “За мен храната трябва да е възможно най-чиста. Опитвам се да ям ястия, които са минимално преработени и са в естественото им състояние. А пропускането на закуската ми позволява да се концентрирам по-добре в началото на деня. Тази практика ми спестява време, помага ми да се чувствам комфортно и ме поддържа във форма. Не усещам липса на енергия и съм престанал да изпитвам нужда да се храня в определени часове. Вместо това определям хранителните си навици според сигналите за глад.”

Мис Рейф едва ли има нужда да следи ежедневния си калориен прием, но с функциите на Huawei Watch GT4 си е цяло изкушение да не го правиш. С два бързи клика отваряме приложението Stay Fit, което ни показва в реално време детайлен отчет за калориите, приети с вкусната паста за обяд, както и изгорените калории от тичане и лутане насам-натам из офиса.

Силно вдъхновени, и още по-силно мотивирани да изпробваме колкото се може повече от функциите на новия ни Huawei Watch GT4, се насочваме към Youtube канала на Памела, където откриваме огромно разнообразие от тренировки - от кардио до незаменимите пилатес и йога. И в този момент ни хрумва идея - какво би станало, ако заменим 15-минутната кафе пауза с бърза тренировка? Претегляме предимствата и недостатъците на идеята и си припомняме още веднъж ползите от физическата активност. Сещаме се, че дори 10 минути на ден, прекарани в движение, намаляват стреса, депресията и умствената преумора и действат като рестарт за организма.

Решението е взето още преди да сме го осъзнали. Правим леко разместване в плановете, слагаме Huawei Watch GT4, избираме режим на тренировка "Танци" и с надеждата, че колегите няма да ни помислят за луди, си пускаме едно от видеата на Пам.

Преди да се усетим тренировката е приключила, чувстваме се енергични, макар и леко задъхани, а новото ни тех-бижу Huawei Watch GT4 известява, че сме успели да изгорим впечатляващите 200 калории и в допълнение показва отчета за сърдечната ни дейност. Великолепната комбинация между мис Рейф и Huawei Watch GT4 има нови фенове, защото добрият пример е страхотно зареждащ. 

Разгледайте видеата на Памела и ще видите, че една бърза тренировка, било у дома или пък в офиса, прави чудеса. Измерете резултатите от движението и усетете удоволствието да сте по-живи, по-секси, по-щастливи. 

Не можем да пропуснем и причините, поради които Пам избира да бъде рекламно лице на Huawei Watch GT4. В основата на всичко е философията на компанията за техните смарт устройства, а именно Fashion Forward, Health Forward и Sports forward. Комбинация от мода, здраве и спорт, която осигурява на всеки потребител персонализирано изживяване с мисъл за здравето и начина му на живот.

"Невероятно е, че както Huawei, така и аз сме започнали своите фитнес пътешествия по едно и също време. През десетте години, откакто започнах да работя като професионален фитнес треньор, технологиите на Huawei изиграха огромна роля в моя живот и помогнаха както на мен, така и на много други хора да живеят много по-здравословно", споделя Памела.

В плановете на технологичния лидер за бъдещето влизат изследвания на нивата на глюкоза, с цел да предостави на потребителите предварителна информация относно рисковете от високата кръвна захар.

"Huawei е в челните редици на тези иновации, но го прави по един наистина страхотен начин. Развълнувана съм да бъда част от това бъдеще и отвъд него", допълва Пам.

Брилянтните функции за здравето биха загубили своя смисъл, ако не бяха комбинирани с  решения, подходящи за всеки начин на живот. Huawei Watch GT4 разполага с над 100 спортни режима, 20 от които - професионални, включително бягане и гмуркане. В допълнение, всеки собственик на функционалния и красив часовник има достъп до научно базираната Huawei TruSport система, която предлага персонализирани съвети и тренировъчни планове.

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.