Говори ми за ЛЮБОВ, Тино

Говори ми за ЛЮБОВ, Тино

Момчето с красивия бас ни говори за... знаете какво 

И тази година, както всяка друга, през февруари говорим за Любов! Защото темата е красива, вечна като живота, по-силна от всичко.

Разговаряме по тази вечна тема с 6-ма красиви хора - пет мъже (първи бе Реми, втори Пейчо Кънев, след тях Крис Захариев, Коста Каракашян) и една дама (Гери Малкоданска). За осъществяването на проекта ни помогна Huawei, чиято гама аудио продукти е най-добрият проводник за всяко любовно послание, а хората, с които си говорим за Любов, са по-искрени, по-верни на себе си, по-откровени и по-вълшебни отвсякога.

Кирил Хаджиев казва за себе си следното: "Аз съм Тино и съм музикант. Освен това обичам да разговарям и да споря! Да виждам любовта, проявена между хора от различни светове и позиции ми е любимо, защото тогава е най-трудно. Казвам го, защото знам, че ще си говорим за Нея. Мога да се представя и по-обстойно, но според мен се опознаваме най-добре именно разговаряйки, така че, нека започваме!".

View Sofia: Коя е най-великата любовна история в света на музиката - такава, която би изживял заради, а не въпреки всичките й динамики, странности и сладости?
Кирил Хаджиев: Най-великата любовна история е тази, която продължава! Тази, заради която отваряме нови и нови врати, за които не сме подозирали, че точно ние ще отворим.

V.S.: Как трябва да се събужда и да заспива влюбеният човек? Естествено, ако не "страда" от еуфорична невъзможност за спане.
К.Х.:
Не знам как трябва да се събужда влюбения човек, но той няма много избор. Всички знаем как ще се събуди...

V.S.: Има два типа хора. Едните смятат, че Св. Валентин е излишен и комерсиален, а други, че е прекрасно да има такъв ден. Ти от кои си?
К.Х.: Какво може да е лошото в това да има ден на любовта? Освен, разбира се, ако не е силно комерсиализиран и създаващ среда, в която търговците лесно да манипулират, карайки ни да се чувстваме зле, ако не докажем любовта си чрез нещо материално. Но това не се случва, нали?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.