Следва

Ще има ли втори сезон на The Queen's Gambit?

News Екстаз: Кой спечели Санремо, Новият креативен директор на Tiffany и още

Седмица 9-та/10-та от годината изглежда така:  

Events преди 3 години

Хари и Меган ще имат момиченце

Интервюто с Опра е пълно със скандалности, писахме за всичко ТУК, но между драмата и признанията се прокрадват и хубави новини, една от които - бебчето ще е момиче. В Инстаграм правим предположения как ще се казва, заповядайте в коментарите под поста ни... 

Мария Бакалова с Награда от критиците

Няколко думи: Prada и Най-добра поддържаща роля. Това е Щастливата новина на седмицата. Всички радващи подробности и кой какво облече - ТУК.

Победителите от Санремо са Måneskin

Те са рокаджии, ужасяващи - както си му е редът. Печелившата песен се казва "Zitti e buoni", в превод "Тихи и добри", готиното е, че басистът е жена, а те със сигурност ще са на Евровизия. Потвърдено. 


Защото Санремо си е Санремо: 71 години телевизионно великолепие


Ела Емхоф в колаборация с Batsheva (правят пуловери)

След дебютно участие в Модната семица в Ню Йорк, 21-годишната студентка по мода и доведена дъщеря на Камала Харис обяви съвместна колекция с Batsheva, разбира се, от плетива. Дата на лансиране и снимки към колекцията все още няма, но вече знаем, че ще си купим по нещо.

Джиджи Хадид отново на работа, за пръв път от раждането

Не, че изглежда съвършено, но отново е на линия и отново във Versace. Знаем, че Донатела много обича сестри Хадид, и Джиджи не просто е ТАМ, тя откри ревюто за Есен/Зима 2021 на бранда. Цялото е ТУК.

Tiffany с нов креативен директор

Казва се Руба Абу-Нима, преди работила за Revlon, Elle, Bobbi Brown Cosmetics и Shiseido. 

А Травис Скот - с нов модел Jordan

Моделът Jordan 6 е най-новият обект на колаборацията между Травис и Nike. Рапърът ги показа в Инстаграм:

Givenchy с жестоко ревю за Есен/Зима 2021 

Те много искат да се върнат с нещо повече от чанти и други аксесоари и експериментът е скандално прекрасен. Най-алтернативното, музикално и "бъдещо" присъствие сред всички ready-to-wear за Есен/Зима 2021. 

 

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 ден

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 дни

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?