Следва

We love: Yettel!

Ким Кардашян си каза за любовта: причините да обича Пийт Дейвидсън

Ким Кардашян сподели пред Entertainment Tonight причините да е толкова влюбена в новото си младо гадже, комика Пийт Дейвидсън, и как двамата прекарват времето си заедно.


 

Love преди 2 години

Той е супер искрен и е наистина забавно да се мотаеш и да не правиш нищо, и след това да гледаш телевизия и отново да не правиш нищо. Много ми харесва, че намерих някого, с когото можеш да не правиш нищо. Това е най-доброто, сподели Ким.


Петъчна доза секс: 75 кадъра и неподозираната история на Пийт Дейвидсън


Риалити звездата призна, че и двамата се чувстват добре заедно, и отбеляза, че не всеки може да се похвали с такава връзка.

Майката на Ким, Крис Дженър, също е доволна от новия избраник на дъщеря си.
Харесва ми, че е мил и грижовен. Той е много вглъбен. Обичам химията между него и Ким, много е сладка, каза мама Крис (четете още: Цялото интервю на Ким Кардашян за Vogue: искрена, красива, сериозна, щастлива).

Ким обеща да сподели подробности от романса си в новия сезон на риалити шоуто за тяхното семейство, който стартира на 14 април. Кардашян твърди, че в новия сезон ще стане ясно как е започнала връзката им, както и други пикантни подробности "които всеки иска да знае". В същото време самият Пийт Дейвидсън няма да се появи в сериала.

Романсът между Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън започна през октомври миналата година. Двойката прекарва много време заедно и често попада в обективите на папараците. Припомняме, че бившият съпруг на Ким - Кание Уест, се почувства крайно огорчен от ситуацията с новата страст на бившата си съпруга, като дори публично обиди двойката в публикации в социалните мрежи, за което получи съответното ограничение. 

More Love