Следва

Сухото четкане и всичките му хубавини

Крадем: тайната за изваяни скули на Наоми Кембъл

Добрият стар руж 
 

Face преди 4 месеца

Забравете за контурирането, скулптуриращите пудри и дори хайлайтъра, ако искате да подчертаете най-добрите черти на лицето си. Вместо това направете като Наоми Кембъл и използвайте обилно количество руж. Преди дни Кембъл, 53, бе гост на Гран при на Формула 1 в Абу Даби и лицето ѝ изглеждаше по-изваяно и сияйно отвсякога. Как? С помощта на любимия руж и техниката на нанасяне във формата на буквата “С”, разказваме >>>

"Освен че е нанесла руж върху скулите си, Наоми е продължила със същия цвят и върху клепачите - техника, известна още като "драпиране" - разкрива гримьорката Джема Пийс. - Този метод помага на лицето да изглежда наистина свежо и създава повдигащ ефект. Въпреки че Наоми, със своите впечатляващи скули, не се нуждае от него, той е отлично решение, ако искате да подчертаете скулите, без да се налага да използвате други продукти"(четете още: Женственост с остри ръбове: Наоми за Wang).

Що се отнася до разположението на ружа, Пийс съветва: "Нанесете го малко по нагоре по скулите. Това създава ефект, сравним с този при връзването на косата: лицето се повдига и придобива по-контуриран и изваян вид".

Изборът на цвят зависи от личните предпочитания, но съветът е да изберете такъв, който лесно може да се нанесе и върху клепачите. Всеки руж с лек кафяв подтон ще придаде естествено красива и хармоничено завършена визия. Ако, подобно на Наоми завършите грима с подобен нюанс и върху устните... смело можете да считате, че сте на върха в класацията на красотата. А за още грим вдъхновения, ви предлагаме - Beauty тенденции Пролет 2024 - най-доброто от Седмиците на модата.

More Face