Следва

7 стъпки в грижата за устните, които вероятно са ви убегнали

Наоми Кембъл е първото лице на Лаборатории Пат МакГрат

We love!

Beauty News преди 3 години

По-малко от седмица след като отпразнува 50 години великолепие, супермоделът Наоми Кембъл празнува и невероятния си нов моден проект: Черната пантера е първото ever рекламно лице на Pat McGrath Labs, козметичната линия на ненадминатия мейкъп артист Пат МакГрат.

Колаборация между двама професионалисти от величината на Наоми и Пат сама по себе си говори, че ни очаква нещо невиждано, извънземно и недостигано от други в бранша до този момент. Сантименталният момент се подсилва от историята на дуото, което е в много близки приятелски, но и професионални отношения вече повече от 25 години. "Красотата на Наоми е несравнима, но това, което я прави наистина специална, оттам и върхова муза на МакГрат, е легендарната й лоялност, безпрецедентна работна етика и възвишена душевност", се казва в прес рилийза на марката. "Малко е да се каже, се чувствам благословена от факта, че мога да я нарека свой приятел."


Истории от живота: Наоми The Original Supermodel


Vogue разказа, че първата среща на Наоми и Пат е през 1994 г. на снимки за i-D magazine (където присъства и Кейт Мос). "От първия момент осъзнах, че обожавам същността й", споделя Кембъл за царицата на грима. "Но също така се почувствах защитена - тя е много майчински настроена и те кара да се почувстваш комфортно още от първия момент; както и убеден в това, че си знае работата. Спомням си, бях много щастлива да работя с цветнокож гримьор, защото по онова време не се допускаха много в индустрията." Наоми проговори за дискриминацията, на която е подлагана като цветнокожа жена в модния свят, но години по-късно - едва през 2018 година. Историята ни води дотук - две години по-късно две цветнокожи жена са на път да осъществят нещо, което няма аналог до момента. Освен това са на път да осъществят общата си мечти.


"Ново предизвикателство е да видиш как някой може да промени външността ти. Обичам думи като трансформация, преоткриване и хамелеон. Дума, която мразя е предсказуем." - Наоми Кембъл


Дуото вече официализира делото си максимално открито - с публикация на рекламен клип и анонс в Инстаграм. Колекцията, по която двете ненадминати дами работят, носи името Divine Rose и се съсредоточава върху очите и устните. В продажба е от днес, 29-ти май, но от екипа на Pat McGrath Labs ни убеждават, че има още много какво да очакваме. People, get excited!

More Beauty News