Следва

Историята на една снимка: сватбата на Маргарет и Денис Тачър

Какво да манифестира всяка зодия за 2022, ако иска нещата да й се получат

Какво всъщност означава манифестация? Най-просто казано, освен улично шествие, това е израз на чувства, мисли и отношение 

Astro преди 2 години

Най-просто казано, това е проявлението на вашето намерение нещо да се случи. От намерението следва мечтата, а от визуализирането на мечтата - превръщането й в реалност. С други думи, ако го мислиш (манифестираш), ще се сбъдне. Доброто проявление на манифестацията изисква да бъдете отворени и честни за това, което наистина искате, като "напишете писмо" до Вселената и привлечете необходимата енергия. Не сте сигурни откъде да започнете? Нека звездите ви помогнат за един по-вдъхновен път през 2022 г. Ето как е добре да разработите собственото си манифестиране за годината, въз основа на вашия зодиакален знак. Събразяването със сигурност ще ви даде тласък в правилната посока:

Овен - по-ясни финансови цели

Да се ​​освободите от дългове и да сложите темата за повишение в службата на масата ще ви помогне да разперите криле и да полетите. За да направите това, ще трябва да прецените  безпристрастно финансовото си състояние и да направите списък с целите за паричен приток, които искате да постигнете тази година. Когато сте наясно с банковата си сметка, ще бъде лесно да манифестирате намеренията си за увеличаването й в идните 12 месеца. 


Годишен ХОРОСКОП 2022: Овен


Телец - повече време за добри дела

Да инвестирате енергия в хуманитарно начинание ще ви помогне да внесете в живота си универсалната любов, която искате да проявите към всички. Това ще ви позволи да се почувствате така, сякаш допринасяте за превръщането на света в по-добро място и ще преобрази духа ви, като ви направи по-състрадателни към битките и болките на другите. Това е подаръкът, който трябва да си направите, за да привлечете доброто в живота си. 


Годишен ХОРОСКОП 2022: Телец


Близнаци - приемане на себе си

Всеки прави грешки, всеки има проблеми, всеки има лимит. Никой не е перфектен. Понякога обаче, вие, Близнаци, сте твърде критични към себе си. Вместо да правите нон стоп вътрешни бележки или коментари към себе си и своето справяне, опитайте се да бъдете по-нежни и щадящи в мислите си. Подарете си доброта и любов, вместо да позволявате на негативните чувства да изпълват сърцето и ума ви. Само положителни вибрации!


Годишен ХОРОСКОП 2022: Близнаци


Рак - нови запознанства

Обичате отбора си, но искате да се свържете с нова група хора тази година, които да допринесат за разцвета на вашата кариера. Те ще помогнат на вашата приятелски настроена натура и на добрите ви професионални умения чрез нова среда, от която силно се нуждаете тази година, за да ви зареди с нови сили и мотивация да постигнете висоти във всичко, което правите.


Годишен ХОРОСКОП 2022: Рак


Лъв - нова работа и успех в кариерен план

Нова работа е на хоризонта (и ще ви извади от текущата ви кариера). Трябва да се съсредоточите върху предоставянето на различни възможности, които ви позволяват да блеснете така, както само вие умеете, Лъвове. Ще бъдете щастливо изненадани от това, което ви предстои, ако се отворите за нови възможности. Развийте професионалната си мечта - новата година е перфектна за това.


Годишен ХОРОСКОП 2022: Лъв


Дева - любов

Изминалата година остави в сърцето ви усещането за пропуснати романтични възможности, наред с доста проблеми с отношенията (най-вече ситуации, свързани с включване и изключване на определени хора в живота ви). Предстоящата година носи много шансове, както да срещнете нова любов, така и да се свържете с вашата настояща любов на много дълбоко ниво. Това ще постави началото на верига от събития, които, с голяма доза вероятност, ще ви изправят лице в лице с безусловната любов, за която дори може да очаквате, че ще продължи цял живот.


Годишен ХОРОСКОП 2022: Дева


Везни - грижа за себе си

Грижата за себе си е по-необходима отвсякога. За да проявите усета си за самосъхранение, ще трябва да останете истински верни на себе си, променяйки ежедневните си навици, като поставите себе си на първо място, което няма да е лесно. Отделянето на време всяка сутрин за определяне на намеренията ви може да промени вашия личен свят и начин на мислене, и да ви позволи да видите красотата в най-обикновеното си ежедневие. Вашата личност има значение, признайте го най-сетне. 


Годишен ХОРОСКОП 2022: Везни


Скорпион - самостоятелност в професионален план

Работата за други хора е нещо съвсем нормално, но тази година вие със сигурност ще пожелаете да създадете своя собствена компания и да повишите статуса си. Единственият начин да постигнете величието, за което сте родени, е да започнете да мислите за начини сами да си бъдете шеф, т.е. да притежавате собствен бизнес. Моментът, в който предприемете действие и направите първите ходове, е моментът, в който ще постигнете целта. 


Годишен ХОРОСКОП 2022: Скорпион


Стрелец - повече духовни преживявания

Напоследък поемате много енергия от другите, затова е много важно за вас да създадете духовно пространство, което ви позволява да имате спокойствието, от което неистово се нуждаете. Привеждането в съответствие с духовна практика като йога или медитация ще ви помогне да се почувствате заземени и способни да мислите ясно за вашите нужди, без външен шум и натиск да пълзят в мозъка ви.


Годишен ХОРОСКОП 2022: Стрелец


Козирог - креативност и идеи

Креативността е нещо, от което практическият ви ум винаги бяга, но това ви позволява да разцъфнете тази година - и като личност, и в професионалния си живот. Направете списък с всичките си идеи и вижте дали има някакви артистични начини, по които можете да ги осъществите. Мисленето извън рамката ще позволи на вашите таланти да блеснат и умножат. 


Годишен ХОРОСКОП 2022: Козирог


Водолей - нов, по-уютен дом

Щастливият домашен живот изисква работа. Силно желаете уют и красота около себе си, затова всяка вложена във визуализиране на идеалната версия на вашето жилище енергия, заедно с усилията за изграждане на пълноценни взаимоотношения с тези, с които живеете в него, ще се утрои и даже учетвори тази година. 


Годишен ХОРОСКОП 2022: Водолей


Риби - самочувствие и повече доверие към хората

И самочувствието, и доверието ви към околните са в ниска точка в момента. Което не означава, че няма да растат през следващата година. Чудесен начин да повишите самочувствието си е да правите комплименти на самия себе си в огледалото всеки ден или да пишете редовно мили любовни бележки до самия себе си. Това ще повиши увереността ви и ще ви даде емоционалния заряд, от който се нуждаете, за да постигнете лични висоти. 


 Годишен ХОРОСКОП 2022: Риби


 

More Astro