Следва

Месечен ХОРОСКОП - Декември 2018

Топ 50 на най-красивите българи за 2018-та година

"същинското очарование идва от вътрешния пламък на личността..."

Celebrities преди 5 години

"Красотата е банално качество", казва Димитър Димов в първия си роман  - "Поручик Бенц", "същинското очарование идва от вътрешния пламък на личността." Казвайки красота, и ние имаме предвид този вътрешен пламък, скрит чар и заразителна обаятелност, изразени чрез постижения, заслуги, идеи, талант, или пък чрез пленителна визия и присъствие.

Именно тези отличителни качества поставяме и този път като главна мерителна единица, залавяйки се с нелеката (но не и чак толкова тежка) задача, да подредим списъка си с 50-те "най-красиви" българи на 2018-та, в продължението на една любима и задължителна за края на всяка календарна година инициатива на View Sofia.

За единадесети пореден път съставяме екипната си класация за имена, с които ТРЯБВА и СЕ гордеем и ви предоставяме шанса да гласувате за личния си фаворит. Промяната тази година е, че за разлика от предходните 10, през 2018-та, отчасти за да сме политически коректни, отчасти защото сме Редакция със засилено женско присъствие, не разделяме тези 50 впечатляващи личности на 25 мъже и 25 жени, а ги редуваме съвсем равностойно - по азбучен ред и без да гоним равно число. 

По стара традиция, за да затвърдим преценката си, се съветваме с вас в анкетата долу>>> и най-любезно ви приканваме да изберете ЕДИН от 50-те най-красиви в галерията горе>>>, а ние поемаме отговорност да обявим заслужилия доверието и симпатиите ви на 20.12.2018-та, тъкмо навреме за началото на Коледните празници.

Гласуването стартира В-Е-Д-Н-А-Г-А!

P.S. Припомняме вече изминалите класации, за да проверим накъде се движи кривата на красотата, а.к.а вътрешният, а оттук э- и външен пламък:

Топ 50 на най-красивите българи за 2017-та
Топ 50 на най-красивите българи за 2016-та
Топ 50 на най-красивите българи за 2015-та
Топ 50 на най-красивите българи за 2014-та
Топ 50 на най-красивите българи за 2013-та
Топ 50 на най-красивите българи за 2012-та
Топ 50 на най-красивите българи за 2011-та
Топ 50 на най-красивите българи за 2010-та
Топ 50 на най-красивите българи за 2009-тa
Топ 50 на най-красивите българи за 2008-ма

Анкета

Кой е вашият фаворит за Най-красив българин за 2018-та?

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 3 дни

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 4 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.